We willen niet alleen een prachtige dag organiseren, maar ook de weg er naar toe moet met zo min mogelijk hobbels zijn!

Daarom staan op deze pagina wellicht antwoorden op vragen. En mocht je er toch nog niet uitkomen, of jouw vraag staat er niet bij? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Vragen over inschrijvingen:

  • Help mijn foto is gedraaid: Je hebt bij je inschrijving een foto geupload maar die is helaas gedraaid op de site terecht gekomen. Geen probleem. We checken alle inschrijvingen en als er een foto gedraaid is, dan zetten we deze rechtop.
  • Help mijn foto is te groot! Je wilt een foto gebruiken die groter is dan 5MB, dat kan niet volgens het systeem. Je krijgt dan een foutmelding. Kies zolang een foto die je wel kunt uploaden, en stuur via mail gruunecross@lionsshare.nl of whatsapp: 06-42402559 (Corine Salomons) de foto die je wilt gebruiken. Wij zorgen er dan voor dat jouw foto bij jouw link terecht komt, vermeldt wel even je naam als je appt en dat het voor de Gruune Cross is.
  • Help het sponsorbedrag is te hoog. Als je je inschrijft staat het sponsorbedrag standaard op €1000,00. We fietsen natuurlijk voor het goede doel en willen zoveel mogelijk geld ophalen. Maar als dit bedrag je afschrikt, dan kun je het natuurlijk zelf verlagen naar een bedrag waar je je wel comfortabel bij voelt. Het is een veld dat je kunt invullen/veranderen.
  • Help waar vind ik mijn link? Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving. Dan is ook jouw persoonlijke link aangemaakt. Deze vind je op de pagina: SPONSOR ONZE FIETSERS

Vragen over sponsoring:

  • Hoe haal ik mijn sponsorbedrag binnen? Wij gaan je helpen! Je krijgt hulp van ons bij het opstellen van berichten om je netwerk te vragen jou te sponsoren. Op jouw sponsorpagina staan ook links naar Facebook, LinkedIn en X en een naar de mail. Dus als je via je social media jouw link wilt delen is dat een fluitje van een cent! Jouw wervende tekst er bij en klaar is Kees. Maar…. een persoonlijk whatsapp bericht werkt echt het allerbeste hebben we geleerd.
  • Waar komt het geld terecht dat op deze rekening overgemaakt wordt? Lions Doetinchem De Graafschap heeft speciaal voor haar sponsorevents de stichting Lionsshare opgericht. Deze stichting heeft een eigen bankrekening. Alle donaties gaan rechtstreeks naar deze rekening.
  • Wat gebeurt er met het geld van Lionsshare? Het geld van deze rekening wordt uitsluitend gebruikt voor het goede doel! Uiteraard moet er een klein bedrag naar de organisatie van het event (tent/catering/etc) maar dit proberen we vooral in natura gesponsord te krijgen. Wat er overblijft gaat rechtstreeks naar het goede doel!!!